رزمایش کمک مومنانه در دانشگاه آزاد اسلامی - بسیج کارمندی
دکتر گل محمدی خبر داد؛
توزیع ۸۰ بسته معیشتی بین دانشجویان زیر پوشش بهزیستی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه
دکتر فرهاد گل محمدی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه، با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری درباره کمکهای مؤمنانه و مواسات در ماه مبارک رمضان گفت: با کمک های نقدی اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و همکاری و حضور فعال دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه 80بسته معیشتی به ارزش هر بسته 200 هزار تومان تهیه و در بین دانشجویان تحت پوشش بهزیستی این دانشگاه توزیع شد.
ایشان مراحل اجرایی شدن این حرکت مومنانه را تشریح کرد و گفت: پس از مطرح شدن موضوع در هیئت رئیسه دانشگاه و تشکیل جلسات تخصصی در دفتر نهادرهبری در دانشگاه با حضور معاونان و مدیران ستادی، در گام اول به همت کمک های نقدی اعضای هیئت علمی، کارکنان و خیرین دانشگاه مبلغ قابل توجهی جمع شد که به کمک آن و همکاری حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه توانستیم حدود 8۰ بسته مواد غذایی و بهداشتی خریداری ودر گام بعدی در شب 21 ماه مبارک رمضان نسبت به توزیع آن در میان دانشجویان تحت پوشش بهزیستی اقدام کنیم.
گل محمدی ادامه داد: ارزش هر بسته غذایی مبلغی حدود 200 هزار تومان شامل مواد غذایی و بهداشتی است و سعی کردیم اقلامی که مورد نیاز خانواده ها در این شرایط سخت است نظیر برنج، مرغ، ماکارونی، روغن، رب گوجه و امثال این مواد را تهیه کرده و در یک بسته معیشتی در میان خانواده دانشجویان تحت پوشش بهزیستی که توسط سازمان بهزیستی استان در اختیار ما قرار گرفت توزیع کنیم.
وی خاطر نشان کرد: کمک های مومنانه ادامه خواهد داشت و امیدوارم با کمک های خیرین دانشگاه بتوانیم بسته های دیگری تهیه و دراختیار دانشجویان نیازمند در شرایط سخت کنونی قرار دهیم
حجت الاسلام جلیلی در جلسه پویش کمک مومنانه واحد کرمانشاه:
ماه مبارک رمضان فرصت ناب و غنیمتی است که باید با کمک مومنانه قدر آن را بدانیم
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در جلسه پویش کمک مومنانه واحد کرمانشاه ضمن این که ماه مبارک رمضان را فرصت ناب و غنیمت دانست پویش کمک مومنانه را که به تدبیر مقام معظم رهبری در سال جاری مطرح شد را بسیار ارزشمند ارزیابی کرد که با اجرایی شدن آن در دانشگاهها می توان قدر شناس ماه ضیافت الهی بود.
حجت الاسلام والمسلمین مرتضی جلیلی با بیان روایتی از پیامبر عظیم الشان اسلام گفت: اگر بدانید ماه رمضان چه ماهی است و چقدر ارزش دارد آرزو می کنید تمام سال ماه مبارک رمضان باشد و روایت دیگری داریم که حضرت علی (ع) از پیامبر اکرم (ص) سئوال می کنند بهترین عمل در ماه رمضان چیست و ایشان دوری از گناه را بهترین عمل در این ماه مبارک عنوان می کنند.
ایشان کمک مومنانه یا طرح مواسات را از حرکت های خوب در این ماه برشمرد که به تدبیر مقام معظم رهبری شاهد این کمک های ارزشمند با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا و آسیب دیدن بسیاری از خانواده ها در جامعه هستیم و دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه نیز در این مسیر اقدام کرده و با شناسایی تعداد قابل توجهی از خانواده های دانشجویان کم بضاعت در مسیر پویش کمک مومنانه قدم برداشته است.
امروزدر شانزدهمین روز از ماه مبارک رمضان در جلسه پویش کمک مومنانه با حضور حجت الاسلام والمسلمین مرتضی جلیلی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، دکتر حسن امیری رئیس دبیرخانه هیئت امنای استان، دکتر بابک جمشیدی نوید معاون توسعه مدیریت و منابع واحد،دکتر فریبرزیوسفوند معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد، هنگامه صفری مدیر فرهنگی واحد، مهندس مهران هوشیار مدیر روابط عمومی، جواد محمدی مسئول بسیج کارکنان و محمد سرایی مسئول بسیج دانشجویی ضمن جمع بندی کمکهای اعضای هیئت علمی و کارکنان واحد کرمانشاه مقرر شد بسته های معیشتی و بهداشتی تهیه و توسط بسیج دانشجویی واحد کرمانشاه در روز پنج شنبه بین خانواده های کم بضاعت دانشجویان تحت پوشش بهزیستی توزیع شود.