دیدار فرماندهان پایگاه ها و شورای حوزه ۳بسیج کارمندی دانشگاههای شهرستان کرمانشاه با ریاست محترم دانشگاه رازی - show-content

در این دیدار، دکتر اعلمی آل آقا ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و اعلام انقلاب فرهنگی،به نقش بسیج به عنوان یکی از بازوان قدرتمند کشور  و پیشرو در عرصه علمی اشاره نمودند و افزودند: امروزه بسیج در بسیاری از عرصه ها به خوبی وارد شده است و تقریبا همه ی آحاد جامعه عضو این شجره تنومند و طیبه اند.

ایشان افزودند: یکی از وظایفی که به بسیج محول شده است،نقش ارشاد و امربه معروف و نهی از منکر است که این امر باید در دستور کار همه کارمندان دانشگاه به عنوان بسیجی قرار گیرد.

دکتر اعلمی آل آقا با اشاره به خصلت های بسیجیان فرمودند: پیروی از فرامین رهبری،ایثار،شجاعت،شهامت و صبوری از مهمترین ویژگی های یک بسیجی بشمار می رود و به فرموده رهبری معظم انقلاب؛بسیج یعنی نیروی کار آمد برای تمام دوران ها.

ایشان خطاب به کارکنان دانشگاههای شهرستان کرمانشاه افزودند:همه کارکنان دانشگاه باید دارای روحیه بسیجی و انقلابی گری باشند،هر جا نیاز به فکر بسیج و تفکر بسیجی احساس شود، بنا به فرموده رهبری فرزانه انقلاب باید آتش به اختیار اقدام نمود.

در ابتدای این دیدار، حاج حسین عزیزی فرماندهی حوزه، با اشاره به رسالت بسیج مطالبی را در خصوص نقش بسیج در ارتقاء روحیه کارمندی و بالابردن راندمان کاری دستگاهها برای حاضرین ایراد فرمودند و در ادامه گزارشی از فعالیت های بسیج کارمندی و رده های زیر مجموعه ارائه نمودند.