بیانیه به مناسبت نهم دیماه سالروز بصیرت افزایی

بیانیه  حوزه 3 بسیج کارمندی دانشگاه های شهرستان کرمانشاه به مناسبت نهم دیماه سالروز بصیرت افزایی

حماسه نهم دی ماه و حضور عاشورایی مردم حماسه ساز و ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی 9 دی ماه 1388 نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات مرد و زن ایرانی به حساب می آید .

حماسه 9 دی نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های انقلاب ایستاده اند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابرتمام دنیای آنها خواهند ایستاد. روز نهم دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز «بصیرت» تبدیل به یوم الله و ماندگار گردید.

حماسه­ ای که در نهم دی ماه 1388 و پس از شکستن حرمت عاشورای حسینی و جریحه دار کردن قلب عاشقان ولایت رقم خورد. در آن روز تاریخی ملت عاشورایی ایران در حمایت از آرمان های نهضت عاشورایی و برای تسکین دل مهدی فاطمه(عج) و نائب برحقش به میدان آمدند تا سوت و کف حرامیان شامی را در نطفه خفه کنند و خون ناقابلشان را به عنوان هدیه­ ای کوچک تقدیم امام زمانشان نمایند.

9 دی نمایش فریاد دین خواهی، عدالت خواهی، عزت خواهی، بصیرت خواهی، هوشمندی ملت ایران و پیروزی عوامان خاص بر خواصان عام در صفحات تاریخ پرشکوه انقلاب اسلامی بود و تفاوت مردم ایران با مردم کوفه در فهم راستین ولایت و امامت و حق و حقیقت را به عرصه نمایش گذاشت.

9 دی سبب شد فتنه گران و فریب خوردگان و حامیان باطل آنان در سراسر جهان بدانند که ملت ایران با الگو گرفتن از حماسه­ ی جاوید کربلای حسینی و حرکت در مسیر نورانی راه امام خمینی(ره) و در سایه سار بزرگترین هدیه اسلام یعنی ولایت مطلقه فقیه هرگز تسلیم فشارها و توطئه­ ها و فتنه­ ها نخواهند شد و با بصیرت و اراده پولادین متکی بر ایمان، با دل و جان از دستاوردهای انقلاب اسلامی صیانت خواهند کرد.

حوزه 3 بسیج کارمندی دانشگاه های شهرستان کرمانشاه ضمن گرامیداشت حماسه بزرگ نهم دیماه و پاسداشت یاد و نام شهدای بصیرت در آن روز پرشکوه پیروزی، که فتنه گران را برای همیشه در انزوای فتنه گریشان گرفتار کرد به مستکبران نا امید و ایادی خود فروخته­ که امروزه متوسل به ابزار تحریم و ترور شده اند اعلام می کند که تا آخرین نفس، برای آمدن آخرین آفتاب عدالت، خود را سرباز کوچک انقلاب و مطیع رهبری می ­دانند و خطاب می­ کنند که تاریکی کفر نه با ترور و نه با تحریم و نه با جنگ نرم هرگز نخواهد توانست نور ایمان را از دل آنان بزداید و این همه بدطینتی و بداخلاقی فقط چهره ی کریه و خوی استکباری آنان را آشفته تر خواهد کرد.

............................................................................................................................

وعده دیدار ما جهت حضور با شکوه در راهپیمایی  نهم دی ماه

متعاقبا اعلام خواهد شد

9 دی، درد کوته بینی حکمیت را تا حدودی التیام داد و بر آن مرهمی شد.

9 دی، سوزش خیانت جمل و نهروان را کمی خنک کرد و از تکرار غربت 25 ساله جلوگیری کرد.

9 دی، فرق کوفه و تهران، عراق و ایران را نشان داد و آب رفته را به جوی بازگرداند.

9 دی، ایران، بدون خواست سفیر حسین، بیعت مجدد کرد و بر سر بیعتش ماند.

9 دی، ندای هل من ناصر بلند نشد ولی فریاد لبیک یا حسین تا آسمان به گوش همه رسید.

9 دی، شش ماهه، سه ساله، جوان، پیر، زن، مرد، ویلچری، شیمیایی و ... داشت.

9 دی، نه دی زمستان بود ولی درخت انقلاب در آن سرمای زمستان گل داده بود.

9 دی، در ایران بود ولی پایه های کاخ سفید در مکان و کاخ سبز معاویه در زمان را لرزاند.

9  دی، مانور اعلام آمادگی یاران آخر الزمان مهدی (عج) بود.

9 دی، شروع حرکت و یک فرهنگ بود یعنی «عزت خواهی»

9 دی، یک روز بود ولی خیرٌ مِن الفِ شَهر بود.

9 دی، مبیّن کوثر و ابتر بود که گفتند خامنه ای کوثر است، دشمن او ابتر است.

9 دی، عاشورا بود و ایران کربلا.

9 دی، ثمره ی خون شهید آیت ها، مطهری ها، بهشتی ها، باکری ها، همت ها و ... بود.