امداد رسانی به مناطق زلزله زده استان در سال 1396 - show-content

امداد رسانی به مناطق زلزله زده استان در سال 1396

با توجه به وقوع  زلزله  که به شهرستان های سرپل ذهاب ،قصرشیرین وبخش های غربی استان خسارت وارد کرده بود؛ معاونت بسیج سازندگی حوزه 3 بسیج کارمندی دانشگاههای شهرستان کرمانشاه در فراخوانی از تمامی رده های زیرمجموعه خود دعوت نمود تا نسبت به جمع آوری کمکهای مردمی و دانشگاهیان محدوده استحفاظی خود  اقدام نمایند.

لازم به توضیح است  که یکی از ایراداتی که در تحقیقات میدانی مشاهده می شد توزیع نا عادلانه مواد غذایی و پوشاک و ... بود که تیم مدیریتی این حوزه برای رفع این مشکل در هر منطقه و روستایی که مراجعه می کرد ابتدا از دهیار یا شورای روستا سوال می کرد و طبق امار ایشان وسایل و کمک ها را در اختیار قرار میداد با این کار افرادی که اهل ان منطقه نبودند و احیانا برای سواستفاده امده بودند شناسایی می شدند و دست آنها کوتاه می شد

دیگر ایراد نیز تفکیک نبودن کمکهای ارسالی بود که به یک خانواده یک بسته 36 عددی تن ماهی داده شده بود و به دیگری یک عدد هم نرسیده بود،کادر مدیریتی حوزه تصمیم بر این گذاشتند که تمامی کمکهای ارسالی باید تفکیک شود و به این منظور چندین کیسه خریداری شد و در هر کیسه  سه کیلو برنج ،2عددکنسرولوبیا ،2عدد خوراک بادمجان ،اکارتن خرما،2عدد تن ماهی، 1بسته نان،البسه زنانه و بچگانه و مردانه   1 دست ،1 دست جوراب،1 تخته پتو،تشک،1 جفت دمپایی،آب معدنی،بیسکویت ساقه طلایی،کیک،کمپوت سیب،1عدد مواد شوینده رختشویی  1عدد مایع ظرفشویی 6 عدد صابون،1عدد شامپو بزرگ خانواده،1عدد دستمال کاغذی ،5بسته  پوشاک و لباس زیر بانوان،1دست  پوشاک بچه ،1قوطی شیرخشک بود که بین خانوارهای اسیب دیده توزیع گردید.

این اقدام با رضایت اهالی و شورای روستا و دهیار قرار گرفت و همه از عوامل  این مجموعه  رضایت داشتند.